Política de qualitat

icone-politica

A Logaritme serveis logístics aie, tenim com a missió atendre les necessitats logístiques, de serveis i d’assessorament dels nostres socis clients aportant solucions personalitzades i innovadores des de l’excel·lència.

La guia de Logaritme és la satisfacció dels requisits del seus socis clients i la superació dels mateixos a través de la millora contínua.

Per la tipologia d’empresa, com empresa pública de caràcter soci sanitari, hem de mantenir un compromís públic i transparent, assegurar la sostenibilitat econòmica, social i mediambiental, així com garantir el compliment de tots els requisits legals aplicables i voluntaris amb totes les parts interessades.

 

Els objectius de qualitat inclouen:

Els objectius
de qualitat inclouen:

  • Millorar l’eficàcia general de l’empresa i la pròpia imatge corporativa com a requisit per la satisfacció dels nostres socis-clients.

  • Assegurar que el servei prestat satisfà les necessitats del client usuari i fins i tot les depassa.

  • Subministrar al personal de Logaritme i als nostres clients les eines i la formació que permetin la realització del servei segons els requisits establerts amb la màxima eficàcia i eficiència.

  • Garantir que en cada moment Logaritme està al corrent de les últimes tecnologies en relació a la prestació dels serveis.

  • Promoure accions cap a una major sostenibilitat i que minimitzin l’impacte ambiental.

  • Les persones que conformen l’organització, a més de contribuir amb la seva feina a aconseguir els reptes d’aquesta, també són responsables de construir entorns de treball estimulants i motivadors per tal de mantenir i millorar el clima laboral.