IHFBARCELONA: 44th World Hospital Congress

El World Hospital Congress (WHC) amb una assistència mitjana de 1.200 congressistes, és la major trobada anual internacional que reuneix els líders de serveis de salut i hospitals de tot el món per a promoure l’excel·lència en la gestió hospitalària i sanitària compartint punts de vista i experiències, permetent la interrelació entre ells.

El congrés està promogut per la International Hospital Federation (IHF) juntament amb els seus membres. La IHF és una organització internacional no governamental sense ànim de lucre, constituïda per associacions d’hospitals i institucions sanitàries de tot el món. El congrés es duu a terme cada any en una ciutat diferent, sent Barcelona la triada per a celebrar-lo en 2021 i Unió Catalana d’Hospitals (La Unió), l’encarregada d’organitzar-lo conjuntament amb la IHF.

La International Hospital Federation es va fundar en 1929 després de la celebració del International Hospital Congress en Atlantic City com International Hospital Association, i va adquirir el seu nom actual en 1947. Amb seu a Suïssa, reconeix el paper essencial dels hospitals i les organitzacions sanitàries com a proveïdors de salut, fomentant l’intercanvi de coneixement i la professionalització de la gestió per a la millora de la qualitat dels serveis que ofereixen a la població, amb l’objectiu principal de millorar la salut de la nostra societat.

La Unió Catalana d’Hospitals (La Unió) és una associació d’entitats que presten serveis sanitaris i socials. Les propietats de les entitats associades, amb independència de la seva figura jurídica, posen a la disposició d’aquesta finalitat els seus recursos patrimonials, humans i tecnològics per a garantir una assistència de qualitat. Les entitats que formen La Unió defensen un model sanitari i social públic participat per la societat civil sobre la base de l’autonomia de gestió empresarial i una estricta conducta ètica, tal com correspon a la naturalesa dels serveis públics que ofereixen.

Programa

THEME 1. Digital and technology driven transformations.
1.1 Artificial Intelligence for smart health and care.
1.2 Big accurate data: how it helps us.
1.3 How is digital health transforming the way health systems llauri run and healthcare is delivered.
1.4 Glocalization: new actors, new rules, global healthcare invaders in the local healthcare set.

THEME 2. Towards an integrated concept of health and care services model: value driven transformations.
2.1 Enabling the flexibility of organizations to adapt quickly to changes, addressing accelerated innovation adoption.
2.2 Key results that really matter: patients outcomes as the driver for better healthcare.
2.3 Health and care sustainability supported by applied research and innovation adoption.
2.4 Global Healthcare, global mobility, global access: towards a liquid borderless healthcare system.

THEME 3. People at the center of healthcare system transformations.
3.1 How to put citizens at the center of health and care.
3.2 Humanistic centered care.
3.3 Professionals leading transformations: the strength of professionals to promalnom transformation.
3.4 From health management to ethical leadership.

Altres articles que et poden interessar