Nou magatzem APQ

Logaritme inicia les obres per a la construcció d’un nou espai destinat per l’emmagatzematge de productes químics (APQ), que s’ubica annex a la nau actual de Sant Sadurní.

El nou magatzem disposa d’un espai de 57 m2 per a productes inflamables i un altre espai de 95 m2 per a productes corrosius i nocius no inflamables.

El termini d’execució de l’obra de 3-4 mesos s’ha complert i, la previsió de finalització és durant aquest mes de novembre. Això implica una previsió de posada en marxa del nou magatzem al desembre.

Aquest nou magatzem servirà per poder emmagatzemar i gestionar un catàleg de més de 100 referències d’articles perillosos i així donar servei a les necessitats dels Hospitals i Centres Assistencials.

La decisió d’incorporar un magatzem APQ a les infraestructures de Logaritme, representa una millora en la gestió logística global i una clara aposta per consolidar un objectiu estratègic de creixement en les infraestructures que permet assolir amb garanties el creixement d’activitat.

20190930-projecte-logaritme-3
20190930-projecte-logaritme-2-1
logaritme_nau_3-e1604657506898

Altres articles que et poden interessar