Logaritme aconsegueix un increment del nivell del serveis als clients

La innovació és el nou gran repte que les nostres empreses afrontem. En la mesura que la pressió competitiva creix i que el mercat se sofistica i es torna més exigent, les empreses hem d’anar reconfigurant contínuament els mètodes operatius, els enfocaments de mercat i el procés de comandes. En aquest sentit, Logaritme ha fet un esforç per difondre un model de gestió de la innovació que permeti respondre, amb eines metodològiques, aquesta necessitat de reinvenció continua de l’empresa.

Aquest esforç s’ha vist reflectit en la nostre àrea d’Operacions, i és que gràcies al canvi en la política d’aprovisionament durant l’últim any ha permès a Logaritme mitjançant la concentració de materials en úniques comandes,  un increment global del nivell de servei del 97,09% als nostres clients.

dades-increment-servei

Com funciona la nostra logística?

1.Procés de captació de subministrament

En el procés de recepció el nostre equip treballa coordinadament la sincronització de la cadena de subministrament.

Som especialistes en el tractament de material hospitalari sanitari i no sanitari durant tota la cadena logística.

2. Procés d’emmagatzematge

Dins la distribució interna garantim el tractament idoni dels materials sanitaris i la seva traçabilitat.

Aquest material el recepcionem al nostre moll del centre de més de 1000 m², realitzem el transport intern i col·loquem el material a la seva ubicació corresponent dins del centre de cost.

Amb aquest emmagatzematge minimitzem tots els recursos necessaris per a l’òptim funcionament dels centres hospitalaris adscrits.

3. Procés de distribució

Cobrim la demanda relacionada amb la gestió eficaç i eficient de material sanitari, des del seu lloc de fabricació, concepció en els nostres magatzems i enviament fins als centres hospitalaris, que adquireixen en funció de la seva necessitat.

Seguim treballant perquè les nostres relacions amb clients, proveïdors i col·laboradors són de llarg termini i es basen en la confiança, transparència i integritat. Volem convertir-nos en el millor partner dels nostres clients, amb la finalitat de satisfer plenament les seves necessitats.

Altres articles que et poden interessar