Nous quiròfans a l’Hospital de Bellvitge amb la logística de Logaritme

Amb la recent inauguració dels nous quiròfans a l’Hospital de Bellvitge el passat 14 de setembre i la seva següent fase d’obertura prevista el proper 14 de novembre, Logaritme contribueix mitjançant un nou model logístic d’aprovisionament del material.

Gràcies al nostre sistema innovador es minimitza la necessitat d’espai al centre, res redueix el temps de subministrament i també l’estoc del nostre client.

Amb aquests 24 quiròfans i 7 de CMA (cirurgia major ambulatòria), Logaritme fa ús d’armaris intel·ligents amb tecnologia RFID (identificació per radiofreqüència), carros específics per especialitats segons quiròfans i Custom Pack (agrupació de materials de cobertura i bàsics) ubicats en estanteries amb etiquetes RFID.

Aquests nous quiròfans, ubicats a la tercera planta de l’edifici tecnoquirúrgic, a més a més de disposar de la tecnologia més innovadora estan intercomunicats amb la sala de formació i amb la sala d’actes de l’Hospital permeten d’aquesta manera realitzar retransmissions d’àudio i vídeo a l’exterior a través de videoconferències o streaming. Cada professional pot gestionar la informació disponible i personalitzar la pantalla segons les seves necessitats i el tipus d’intervenció.

En total són 31 quiròfans, perfectament equipats per a la cirurgia del futur, i és que aquest salt tecnològic fa de l’Hospital Universitari de Bellvitge un centre plenament preparat per a la cirurgia del futur, que serà cada vegada més precisa, menys invasiva, més personalitzada i més col·laborativa.

Incorporem tecnologia, confort, eficiència i sostenibilitat al servei del pacient.

Altres articles que et poden interessar