Crear valor en la cadena logística mitjançant el desplegament d’internet de les coses (IoT)

Crear valor en la cadena logística mitjançant el desplegament d’internet de les coses (IoT), intel·ligència artificial i robotització és la meta de Logaritme.

En Logaritme apostem per les tecnologies IoT, l’automatització i els dispositius autònoms i la intel·ligència artificial. El nostre pla és aconseguir una logística digital i intel·ligent que permeti als nostres socis aconseguir la màxima optimització dels temps i recursos.

El sector de les telecomunicacions està començant a entrar en una etapa post-telèfon intel·ligent. Des de 2007, els telèfons intel·ligents han revolucionat tot al nostre voltant, des de les nostres relacions personals fins als processos de les empreses. S’acosta un nou canvi de paradigma en el qual les tecnologies com a intel·ligència artificial, Big Data, Blockchain… i Internet de les coses (IoT) ho dominaran i canviaran tot.

Amb la incorporació del estándard 5G de comunicacions mòbils farà d’una vegada possible que es generalitzi la Internet de les coses a tots els nivells.

La logística hospitalària és una activitat transversal que genera valor i servei i que repercuteix directament en la qualitat assistencial.

Altres articles que et poden interessar