Nous armaris intel·ligents per a l’Hospital Universitari Dr. Josep Trueta de Girona

Logaritme, empresa que s’encarrega de la gestió logística, emmagatzematge, i distribució de tot tipus de subministrament a l’Institut Català de la Salut, gestiona a partir d’aquest mes d’agost els nous armaris intel·ligents que l’Hospital Universitari Dr. Josep Trueta de Girona ha adquirit per tal de millorar en termes de traçabilitat dels productes i seguretat del pacient.

Aquests armaris amb tecnologia RFID permeten guardar els dispositius en unes condicions òptimes, tant de temperatura com d’ambient, i emeten un avís a Logaritme quan un producte és a punt de caducar o es retira de forma errònia de l’armari. Tot això facilita les tasques al personal sanitari, optimitza les gestions i alhora permet tenir un exhaustiu control de l’estocatge i la reposició dels productes.

El contingut de l’armari està controlat informàticament i connectat al sistema de Logaritme, de manera que tot el material que s’utilitza es reposa al cap de 24 o 48 hores.
La instal·lació d’aquests vuit armaris intel·ligents, és un pas endavant en la modernització i innovació de l’emmagatzematge, logística i traçabilitat del material, i comporta una millora en la seguretat del pacient.

Altres articles que et poden interessar